• banner1
 • banner2
 • banner3
 • banner4
 • banner5
 • Nyaraljon jól felszerelt lakókocsiban
  a görögországi Aigeas kempingben Nea Kallikráciában.
  Hívjon 30/518-6224
 • Kirándulás a Meteorákhoz
  Látogassa meg a világon egyedülálló, sok száz éves kolostorokat!
  Hívjon 30/518-6224
 • Élvezze a görög tenger szépségét
  Fedezze fel a tengerpartot, mártózzon meg a páratlan élményt nyújtó görög tengerben!
  Már három különböző helyszínen! Korinos, Platamonas, Halkidiki!
 • Lakókocsis nyaralás Görögországban
  A kempingben kisgyermek és felnőtt medence várja, melynek használata díjtalan!

  Hívjon 30/518-6224
 • Részletre is
  Nyaralását akár részletre is kifizetheti!
  Hívjon a részletekért: 30/518-6224

Kedves Végh Család!

 

2014  nyarán jártunk Halkidikin és nagyon tetszett az egész családnak. Sok minden szépet láttunk.Voltunk Szalonikiben, ami egy igazán nyüzsgő, mediterrán nagyváros. Mindenkinek ajánlom figyelmébe a Fehér torony és a Diadalív megtekintését. A városban ötvöződik a több ezer éves történelem és kultúra és a mai modern kor stílusa. Halkidikin több várost is érdemes megtekinteni, Moudania egy nagyobb város, Kallikratia pedig egy kisebb, de nagyon  hangulatos városka. Kallikratiától 13 km-re található a Petralona cseppkőbarlang, ahol Európában a legrégebbi embertől származó leleteket találták meg. Mindenkinek ajánljuk Halkidikit, akit érdekel a történelem, a kúltúra, és aki szeret kirándulni. Jövőre újra Halkidikire megyünk.

 

Üdvözlettel:

Effenberger Irén és Családja

 

 

Kedves Végh Kati!

Először mentünk a gyerekekkel külföldre nyaralni. Kicsit féltünk tőle, hogy fogják bírni a hosszú út megpróbáltatásait. 
Nyugodtan elmondhatjuk azonban, hogy szerencsére semmi gond nem volt. Szerbiában és Macedoniában sok pihenő és parkolólehetőség van. A nagyobb benzinkutakon általában van melegkonyhás büfé és a toaletteket is rendszeresen takarítják. Az eladók kedvesek és segítőkészek és nyugodtan kijelenthetjük, a közbiztonság semmivel sem rosszabb, mint hazánkban. A hosszú út után megérkeztünk Kallikratia-ba, azon belül is az Aigeas kempingbe, amit ismerősök ajánlottak nekünk, és utólag is nagyon köszönjük nekik az ajánlást, hiszen mi sem csalódtunk. A kemping tiszta és rendezett, körülzárt terület, amelynek egyetlen bejárata van. A recepción dolgozók gondoskodnak róla, hogy illetéktelenek ne mehessenek be a kempingbe. Van egy kis közért és egy étterem, aminek elfogadhatóak az árai, így nem kellett a bevásárlás miatt a városba beutazni. Ami nekünk a legjobban tetszett, az, hogy a kempingen belül van egy nagy medence és egy gyermekmedence is, amelynek tökéletesen tiszta a vize, így aztán a gyerekek egész nap gondtalanul tudtak pancsolni. A tengervíz gyönyörű kék és tiszta, apró sóderes, és lassan mélyül, a tengeri fürdőzés kedvelőinek is nagyon tudjuk ajánlani. Ajánljuk kisgyermekes családoknak és mindazoknak, akik a nyugodt, csendes kikapcsolódást kedvelik.

 

Üdvözlettel:

Lipovniczky Szevér és neje

 

Kedves József!


Mi is ajánlás alapján utaztunk Görögországba, hiszen már annyi ismerősünk volt ott, és még senki sem csalódott benne. A hosszú út fáradtságát azonnal enyhítette, amikor a Thessalonikiből Halkidikire vezető útról megláttuk a tengert. Ilyen szép dologban életünk során kevésben volt részünk. Thessaloniki-től 40 km-re található Kallikrateia városka, amelynek kempingjébe, az Aigias kempingbe tartottunk. A városka előtti lehajtón kell lemenni a főútról, és szűk kis utcácskákon keresztül lehet eljutni a kempingbe, amely közvetlenül a tengerparton fekszik. A kempingbe betérvén azonnal láttuk, hogy ez a mi helyünk! Udvariasan és kedvesen fogadtak, azonnal megmutatták a kempinget, amely tökéletesen rendezett és tiszta, a sok fa pedig még a legnagyobb nyári kánikulában is megfelelő hűsölést biztosít.

 

A telek a lehető legnagyobb igényességgel van kialakítva, kis kerítés, sörsátor, kiskert... A gyerekek azonnal kipróbálták a hintát. Mivel nagyon elfáradtunk, 2 napig ki se mentünk a kempingből, a legnagyobb gondot pedig az jelentette, hogy a pálmafákkal körülvett csodálatos úszómedencében, vagy pedig a sötétkék tenger habjai között pancsoljunk. De mi nem csak a kempingezés, hanem a természet szerelmesei is vagyunk, hirtelen mindent látni akartunk Görögországból, amit csak lehet. Nem szeretnék végtelen és unalmas felsorolásokba bocsátkozni, hiszen napestig sorolhatnám, mi mindent láttunk, ezért csak párat sorolnék fel és a legkedvesebbeket: láttuk az Athos hegyet, a Dianisziu kolostort, a Petralona cseppkőbarlangot és egész napos kirándulást tettünk Sartira.

 

Most már Görögország a mi kedvencünk is lett! Annyi látnivalót láttunk és még annyi mindent szeretnénk megnézni, nyugodtan állíthatom, mi jövőre is biztosan Görögországba megyünk!

 

Üdvözlettel:

Kiss László és Családja